Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dcéra poslanca išla do naha: V šteklivej scéne ukázala aj bradavky, otca potešila!

BÁRDOSOVCI: Otec svoju dcéru podporuje všetkými desiatimi, nahota vo filme mu neprekáža. Zobraziť galériu (8)
BÁRDOSOVCI: Otec svoju dcéru podporuje všetkými desiatimi, nahota vo filme mu neprekáža. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Dcéra bývalého poslanca parlamentu Gyula Bárdosa Judit ukázala pred kamerou svoje prednosti. Úspešná herečka sa objavila v Evinom rúchu vo filme Dom, ktorý hrali aj v našich kinách. Že ide o šteklivú scénu, posúďte sami.

Z Judit Bárdosovej je dnes známa herečka, ktorá zožala na filmových festivaloch niekoľko ocenení. Jej otec bol kedysi poslancom parlamentu za Stranu Maďarskej Koalície (SMK). "Má moju plnú podporu. Podáva vynikajúce výkony, čoho dôkazom sú štyri ceny," rozhovoril sa o dcére otec, ktorého sme zastihli tesne po rokovaní. To, že sa jeho dcéra objavila na filmovom plátne nahá, mu neprekáža. "Bolo to veľmi jemné, tá nahota nebola samoúčelná. Rozhodnutie bolo na nej," dodáva. Dcérine filmy sa mu vraj páčia.

Herečka Judit Bárdos, dcéra
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív)

Judit je vyštudovanou klaviristkou, no okrem filmov sa pohybuje aj na divadelných doskách. Svoje herecké úlohy vraj s otcom nekonzultuje. "Ona je Judit Bárdos, herečka. Rešpektujem jej rozhodnutia a som na ňu hrdý," uzavrel Bárdos. 

Herečka Judit Bárdos, dcéra
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: archív)

Judit Bárdos, herečka.
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: topky)

Gyula Bárdos bol poslancom za SMK. Po odchode Bélu Bugára, ktorý založil stranu Most-Híd, zostal Bárdos v SMK po boku vtedajšieho predsedu Pála Csákyho. SMK sa odvtedy premenovala na Stranu Maďarskej Komunity a zotrváva mimo parlamentných lavíc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu