Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zhasnutá markizácka hviezda: Holé prsia a bozky s Podzámskou!

Herečka Judit Bárdos sa vo filmovej novinke poriadne odviazala. Ukázala prsia aj vášnivé bozky s Elenou Podzámskou. Zobraziť galériu (8)
Herečka Judit Bárdos sa vo filmovej novinke poriadne odviazala. Ukázala prsia aj vášnivé bozky s Elenou Podzámskou. (Zdroj: JMB film)

BRATISLAVA - Poriadne sa odviazala! Judit Bárdos (27) sa do povedomia slovenských televíznych divákov dostala vďaka seriálu Doktori. Tam stvárnila jednu z hlavných postáv. No s koncom markizáckeho seriálu zhasla aj jej seriálová hviezda. Oveľa viac sa jej darí vo filmovom svete. Na svojom konte má najnovšie výraznú postavu v politickom trileri Popol všetkých zarovná. A krásna brunetka sa v ňom veru poriadne rozvášnila. Ukázala holé prsia aj horúce bozky s Elenou Podzámskou (43).

Judit Bárdos sa na jeseň minulého roka mala stať veľkou hviezdou Markízy. Televízia ju obsadila do hlavnej úlohy nového seriálu Doktori a od neopozeranej tváre si sľubovala naozaj veľa.


Nová hviezda Markízy v sexuálnych scénach: Jej prsia už pozná každý!


No ako rýchlo jej seriálová hviezda zažiarila, tak rýchlo aj zhasla. Novinka sa totiž v hlavnom vysielacom čase neosvedčila a vedenie ju šuplo až na neskoré nočné hodiny. Hnedovlasú krásku si tak z obrazoviek pamätá len hŕstka divákov. 

Naopak, vo filmovom svete sa herečke naozaj darí. Najnovšie si Bratislavčanka strihla výraznú postavu v novom politickom trileri Popol všetkých zarovná. A podľa prvých záberov, ktoré sa dostali na verejnosť, sa naozaj bude na čo pozerať.

Ako sme vás už na Topkách informovali, výraznú úlohu má v počine Maroš Kramár, ktorý sa na pľaci dokonca vyzliekol. Kamery ho snímali pri vychádzaní z vane a ukázal aj niečo viac než len holý zadok. 


Kramár na škandalóznych záberoch: Maroš, za toto sa nehanbíš?!


A v poriadne pikantných scénach sa objaví aj mladá brunetka. Divákom sa naskytne pohľad na jej úplne nahé prsia aj vášnivé zábery, v ktorých si Bárdos vymieňa horúce bozky so známou herečkou Elenou Podzámskou. 

Treba však spomenúť, že v prípade Judit nejde ani zďaleka o prvú filmovú nahotu. V minulosti sa odhalila už aj v snímkach Fair Play alebo Dom. Zaujímavé je, že jej otec, politik Gyula Bárdos, nemá s obnažovaním sa svojej dcéry problém. „Má moju plnú podporu. Rozhodnutie bolo na nej a ja to rešpektujem. Som na ňu hrdý,“ povedal v minulosti na margo jej nahých scén. 

Judit Bárdos si v pripravovanom filme strihla horúcu scénu s herečkou Elenou Podzámskou.
Zobraziť galériu (8)
Judit Bárdos si v pripravovanom filme strihla horúcu scénu s herečkou Elenou Podzámskou.  (Zdroj: JMB film)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Elena PodzámskaJudit Bárdos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu