Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Magda (†16) zahynula na zadnom sedadle: Jej sestra vpálila autom do stromu!

Tragédii zrejme predchádzal šmyk na ceste Zobraziť galériu (3)
Tragédii zrejme predchádzal šmyk na ceste (Zdroj: polícia)

TREBIŠOV – Vyhasol ďalší mladý život! Mimoriadne tragicky skončila dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu popoludní na ceste v dedinke Bôľ (okres Trebišov). Mladá vodička zrejme nezvládla riadenie na šmykľavej ceste a s Oplom Vectra, v ktorom viezla svoju sestru a mamu, vyletela mimo cesty a vrazila priamo do stromu. Vodička a mama skončili so zraneniami v nemocnici, 16-ročné dievča, ktoré sedelo vzadu, však silný náraz neprežilo.

Dievčina za volantom Oplu prechádzala obcou krátko po 13:00, keď z ničoho nič zišla z cesty do priekopy, a tam vrazila do stromu. Je pravdepodobné, že na zasneženej ceste dostala šmyk a auto nedokázala ovládať. Po silnom náraze ju odviezli do nemocnice. „Pri dopravnej nehode vodička  utrpela zranenia s dobou liečenia a PN nad 42 dní,“ uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Magda (†16) zahynula na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

V aute boli tri ženy. Matka vodičky, ktorá sedela vpredu vedľa šoféra, akoby zázrakom z čelnej zrážky vyviazla s ľahkými zraneniami, z ktorých sa bude liečiť 6 dní. Len 16-ročné dievča, ktoré sedelo vzadu, bolo na tom po havárii najhoršie, boj o život nakoniec prehralo. „Druhá  spolujazdkyňa vo veku 16-rokov, ktorá sedela vo vozidle vzadu, utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla,“ dodal Szabó. Alkohol u šoférky nenamerali, bližšie okolnosti smrteľnej nehody polícia prešetruje.

 

Magda (†16) zahynula na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu