Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sociálna poisťovňa spustila kampaň, cenu vraj nepozná.

SOCIÁLNA POISŤOVŇA: Koľko stála jej listová kampaň, zatiaľ nevie.
SOCIÁLNA POISŤOVŇA: Koľko stála jej listová kampaň, zatiaľ nevie.

BRATISLAVA - Státisíce Slovákov v týchto dňoch opäť dostávajú doporučené listy od Sociálnej poisťovne. V nich spoločnosť informuje o aktuálnych zmenách v dôchodkovom zabezpečení a opäť ponúka aj možnosť vystúpiť z druhého piliera.

Hovorca Sociálnej poisťovne Peter Višváder potvrdil, že poisťovňa už oslovila zhruba 1,2 milióna klientov a ďalších zhruba dvestotisíc spomínané listy ešte len dostane. Poisťovňa zatiaľ nevedela vyčísliť, koľko ju poslanie 1,4 milióna listov bude stáť. Podľa Višvádera bolo poslanie listov dobrým rozhodnutím aj napriek tomu, že o zmenách v dôchodkovom systéme médiá pravidelne informujú. "Aj v prípade II. piliera sa nám množili telefonické a e-mailové otázky a aj tento fakt prispel k tomu, že sme oslovili poistencov priamo listami," uviedol. Sociálna poisťovňa je podľa neho povinná informovať svojich klientov a posielanie doporučených listov sa jej osvedčilo najviac.

Listy okrem aktuálne schválených zmien v dôchodkovom systéme informujú občanov ako vstúpiť, alebo vystúpiť z druhého dôchodkového piliera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu