Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Galakoncert v čase krízy: U Kaliňáka bude žúr, vraj lacnejší ako vlani

ROBERT KALIŇÁK: Jeho ministerstvo pozvalo veľké hviezdy. Napriek tomu tvrdí, že šetrí. Zobraziť galériu (2)
ROBERT KALIŇÁK: Jeho ministerstvo pozvalo veľké hviezdy. Napriek tomu tvrdí, že šetrí. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra sa zrejme pekne plesne po vrecku. Na vianočnom galavečeri pod taktovkou Roberta Kaliňáka vystúpia pre pozvaných hostí hviezdy ako Cigánski Diabli, Pavol Hammel, či kapela Desmod.

Podriadených ministra vnútra Roberta Kaliňáka budú tento rok zabávať veľké hviezdy. Ministerstvo vnútra totiž začalo vybraným hosťom rozposielať pozvánky na predvianočný galakoncert. Nejde pritom o nejaké komorné stretnutie. O zábavu sa postará orchester Cigánski Diabli, spevci Pavol Hammel a Katarína Hasprová, či popová kapela Desmod. Nebude chýbať ani hudba Ministerstva vnútra a občerstvenie. Ministerstvo vnútra nás zatiaľ o honorároch, ktoré hudobníkom zaplatilo, neinfomovalo. Údajne predtým musí získať súhlas umelcov. "Honoráre nie sú vysoké. Navyše sme spojili tradične oddelené udalosti do jedného galavečera, aby sme ušetrili," informovala nás šéfka komunikačného odboru ministerstva vnútra Ingrid Stanová.

Pozvánka na galakoncert Ministerstva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Podľa dobre informovaného zdroja by honoráre pre angažovaných umelcov mali byť v súhrne nižšie ako honorár, ktorý zinkasovala speváčka Lucie Bílá. Tá podľa medializovaných informácií zaspievala vtedajšiemu ministrovi Danielovi Lipšicovi za 13.500 eur.

Vtedy, podobne ako teraz, sa na akcií okrem politikov a policajných funkcionárov, zúčastnia aj radoví policajti a hasiči, odmenení za mimoriadne výkony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu