Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Riskantná jazda mladíka na Audi: Miloslav (†54) zachránil manželku, sám zahynul!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

POPRAD – Neuchránila ho ani reflexná páska. Na nebezpečnú jazdu mladého Popradčana na Audi A6 doplatil manželský pár, ktorý sa mu v piatok večer dostal do cesty. Manželia prechádzali popri krajnici v Poprade, keď sa na nich z protismeru vyrútila Audina. Miloslav (†54) stihol ešte na poslednú chvíľu manželku (49) odsotiť mimo cesty, no on sám sa už zrážke nevyhol.

Preľaknutý mladík v piatok okolo 21:20 zavolal na políciu a oznámil, že pred chvíľou zrazil chodca. K tragédii došlo medzi Spišskou Teplicou a Popradom, kde mladý vodič riskantne predbiehal. „Na rovnom  úseku  cesty  začal predbiehať doposiaľ nezistené osobné motorové vozidlo  červenej  farby aj napriek tomu, že nemal pred  sebou  rozhľad  na  takú  vzdialenosť, ktorá je potrebná  na  bezpečné  predchádzanie,“ informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Po ľavej strane cesty v tom istom čase prechádzal manželský pár, na ktorého sa Audi mladého Popradčana vyrútilo. Miloslav stihol ešte na poslednú chvíľu odsotiť manželku mimo cesty, čím jej zachránil život. O ten svoj však prišiel. „Po  náraze  utrpel ťažké  zranenia, ktorým podľahol ešte v ten večer v nemocnici,“ dodal hovorca.

Mladý vodič Audi nenafúkal, za smrť muža bude pykať. „Popradský vyšetrovateľ, ktorý 20 ročného vodiča osobného auta už obvinil z prečinu usmrtenia,“ uviedol Džobanik. Nezodpovedného šoféra stíhajú na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu