Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéru strelca (56) zo Zvolena pozná celé Slovensko: Hrala v známej reklame!

Dominika je dcérou Ivana Homolu, ktorý včera vraždil vo Zvolene Zobraziť galériu (3)
Dominika je dcérou Ivana Homolu, ktorý včera vraždil vo Zvolene (Zdroj: facebook, koláž topky)

ZVOLEN - Masaker, ktorý sa vo štvrtok odohral vo Zvolene, si Slovensko bude pamätať ešte veľmi dlho. Päťdesiatšesťročný Ivan Homola vošiel do firmy, v ktorej kedysi pracoval a postrieľal troch kolegov. Motív otrasného činu stále nie je známy. Hrozí mu doživotie.

Mnohonásobné vraždy, kedy pracovník postrieľa svojich nadriadených alebo študent vyzabíja spolužiakov, už viac nie sú doménou Spojených štátov alebo Ázie. Niečo podobné sa bohužiaľ včera odohralo aj u nás. V tejto súvislosti vyšlo najavo, že dcéra páchateľa je známa modelka, ktorá si zahrala v reklame na obľúbený slovenský nápoj.

Dominika Homolová je taktiež bojovníčkou za práva zvierat a pracuje pre združenie Pes v núdzi. S otcom sa príliš často nestretávala. Momentálne sa zdržiava v Číne. "Syna som často nevídavala, skôr za mnou chodila vnučka Dominika, ktorá je modelka. Teraz je v Číne, pred Vianocami by sa mala vrátiť domov," povedala pre Topky Homolova matka. Snažili sme sa telefonicky spojiť aj so samotnou Dominikou, bola však nedostupná.

Dcéru strelca (56) zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, koláž topky)

Ivan Homola vo štvrtok ráno vtrhol do firmy TC Trade, z ktorej vo februári odišiel, a zastrelil troch bývalých kolegov - Milana P. (†64), Mariána P. (†36) a Adolfa P. (†46). Prečo vraždil, polícia stále zisťuje. Je však možné, že motívom boli peniaze, ktoré údajne spoločnosť páchateľovi dlžila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu