Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ryanair so Slovákmi núdzovo pristál v Berlíne: Štvrtý incident za dva týždne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BERLÍN - Let spoločnosti Ryanair z londýnskeho letiska Stansted do Bratislavy pristál pondelok v Berlíne, pretože varovné svetlo v pilotnej kabíne naznačilo "možný technický problém". Informoval o tom hovorca nízkonákladovej leteckej spoločnosti sídliacej v Dubline. Je to už štvrtý takýto prípad za dva týždne.

K incidentu došlo dopoludnia krátko po deviatej hodine. Hovorca uviedol, že všetci cestujúci bezpečne vystúpili a pokračovali v ceste náhradným lietadlom, ktoré odletelo po 15. hodine. Ryanair ponúkol dotknutým cestujúcim, ktorým sa predĺžila cesta, "úprimné ospravedlnenie", informovala tlačová agentúra DPA.

Odklonu lietadla do Berlína predchádzala séria podobných incidentov lietadiel tejto spoločnosti v Španielsku, kde neplánované pristátia vyvolali spor s úradmi, či sú lietadlá Ryanairu bezpečné.  Dňa 16. septembra pristálo neplánovane lietadlo Ryanairu letiace z francúzskeho letiska Beauvais na kanársky ostrov Tenerife v Madride. A v sobotu musel pristáť spoj z britského Bristolu do katalánskeho mesta Reus v Barcelone, informovala DPA. Traja zranení cestujúci zase boli na linke z Nemecka na Malorku ešte 13. septembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu