Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krvavé jatky v Námestove: Zúrivé psy útočili aj na policajtov, zastrelili ich!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: blogspot.com)

NÁMESTOVO – Dva agresívne psy dnes doobeda zanechali na lúke v Oravskom Veselom (okres Námestovo) poriadnu spúšť. Zakrvavené a udusené kozy objavil ich majiteľ, na ktorého zúrivci taktiež zaútočili. Spacifikovali ich až policajti, ktorí proti nebezpečným zvieratám museli použiť zbraň!

Dráma sa odohrala v Oravskom Veselom dnes doobeda, kedy na políciu volal vystrašený muž (44). „Polícia prijala dopoludnia oznámenie od občana, že na lúke v Oravskom Veselom, dva psy napadli a udusili zvieratá - dve kozy,“ informoval o krvavých jatkách žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Majiteľ kôz prichytil zúrivé psy priamo pri čine, a tak sa vrhli aj naňho. Keď mu však na pomoc prišli policajti, útočné zvieratá „presedlali“ na nich. „Po príchode na miesto sa psy pokúsili napadnúť aj zakročujúcich policajtov,“ dodal hovorca. Nepríčetných zúrivcov nedostal pod kontrolu ani ich majiteľ, a tak museli muži zákona vyťahovať zbraň.

 „Za účelom ochrany života a zdravia osôb policajti použili v zmysle zákona o Policajnom zbore služobnú zbraň a obe zvieratá zneškodnili,“ uviedol Moravčík. Aj keď to na lúke vyzeralo ako po krvavom masakri, okrem dvoch udusených kôz a dvoch zastrelených psov, sa našťastie nikto nezranil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu