Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vražda či samovražda? V koľajisku našli telo s amputovanými nohami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Záhadná smrť v Senci! Otrasný pohľad sa v dnešné skoré ráno naskytol seneckému železničiarovi, ktorí na trati natrafil na zmasakrované telo neznámeho Senčana (†31). Rozhodol sa nebohý muž skoncovať so životom, alebo jeho beznohé telo odtiahol na koľaje neznámy vrah?

Dnešné ráno pre pracovníka železníc v Senci nezačalo zrovna najlepšie. Približne o 6:30 totiž pri obhliadke trati natrafil na otrasný nález. V koľajisku objavil mŕtve telo bez nôh, ktoré mužovi zrejme amputoval vlak. „Policajti vyšetrujú okolnosti smrti osoby mužského pohlavia, ktorú dnes v čase približne o 06.30 hod. našiel pri železničnej trati – Pri návestí v smere na obec Bernolákovo pracovník železníc,“ informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Napriek tomu, že telo bolo značne doráňané, policajtom sa podarilo zistiť, že ide o 31-ročného muža zo Senca. To, či sa muž rozhodol pre samovraždu, alebo jeho mŕtve telo na koľaje niekto dotiahol, ostáva zatiaľ záhadou. Polícia teraz miesto dokumentuje a čaká súdneho lekára, ktorý predbežne určí príčinu smrti a mohol by tak do prípadu vniesť trochu svetla. „Poverený policajt začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ dodal hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu