Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragédia v Senci: Utopené dievčatká (†3,†6) z Kuvajtu oživovali hodinu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tragicky sa skončila návšteva seneckého aquaparku pre dve malé deti (†3,†6) z Kuvajtu. Ich bezvládne telíčka vytiahli z bazéna plavčíci, ktorí sa ich snažili oživiť. V boji o život malých dievčatiek potom pokračovali záchranári, ktorí ich oživovali celú hodinu, žiaľ neúspešne.

Prípad už vyšetruje polícia. Nešťastie sa stalo v utorok krátko pred 19.00 h. Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár, išlo o trojročné a šesťročné dievčatká. "Bolo začaté trestné stíhanie vo veci usmrtenia," uviedol. Deti pravdepodobne pri zábave spadli do plaveckého bazéna.

Záchranári o životy malých detí bojovali hodinu, žiaľ neúspešne. Dievčatká sa zrejme utopili, pretože ústa a dýchacie cesty mali plné vody. Podľa informácií Tv Markíza boli rodičia  zatiaľ, čo sa ich deti topili, v bufete a o nešťastí nemali ani potuchy.

Šéf Aquathermal Senec Oskar Gaál avizoval, že spoločnosť poskytne plnú súčinnosť pri vyšetrovaní celého prípadu. "Naša spoločnosť vyjadruje hlbokú sústrasť a ľútosť celej rodine. Je to veľká tragédia a počas ôsmich rokov prevádzky sa nič podobné v našom zariadení nestalo," povedal.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu