Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rezešovú vo väzení navštívila rodina: Srdcervúci plač a potom kolaps!

Varholíková-Rezešová v maďarskom väzení Zobraziť galériu (4)
Varholíková-Rezešová v maďarskom väzení (Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Evu Varholíkovú-Rezešovú, ktorá spôsobila tragickú nehodu v Maďarsku, bola minulý týždeň vo väzení navštíviť rodina. Jej matka vraj pri pohľade na ňu zostala šokovaná. Z tridsaťpäťročnej ženy zostala už len vychudnutá troska.

Dcéra zosnulého miliardára Alexandra Rezeša je v maďarskej cele už takmer dva týždne. Vo štvrtok jej povolili stretnutie s príbuznými, ktoré trvalo jednu hodinu. Prišli Evin snúbenec Lukáš a matka. Tá zhrozene uviedla, že z dcéry je už len kosť a koža.

Stretnutie sa podľa denníka Blikk nieslo v pochmúrnej atmosfére. Obvinená takmer po celý čas plakala a nepomohlo ani upokojovanie mamy. Nakoniec fyzicky aj psychicky vyčerpaná žena skolabovala.

"Eva sa dozvedela, že jej bývalý partner Erik Fischer chce získať ich spoločnú dcéru Ellu do starostlivosti. V kombinácii s informáciou, že za ňou neprišli jej deti, sa zrútila," povedala príbuzná Rezešovej spoluväzenkyne.

Varholíková-Rezešová pripravila 22. augusta počas šialenej jazdy na maďarskej diaľnici M3 o život štyroch ľudí, keď pravdepodobne zaspala za volantom a zozadu narazila do Fiatu. Ten po náraze do zvodidiel začal horieť. Traja pasažieri zhoreli na mieste, štvrtá obeť skonala na druhý deň v nemocnici. Rodená Košičanka je podozrivá zo spáchania trestného činu spôsobenia dopravnej nehody s následkom smrti, za čo jej hrozí dva až osem rokov. V čase nehody bola údajne opitá.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu