Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Panika na koncerte v Košiciach: Hrôzostrašný pád mladíka (17) z pódia!

Fanúšik mal pri skoku viac šťastia ako rozumu Zobraziť galériu (2)
Fanúšik mal pri skoku viac šťastia ako rozumu (Zdroj: youtube, facebook)

KOŠICE – V obrovskom šoku ostali fanúšikovia, ale aj členovia metalovej skupiny Biohazard, potom ako jeden z fanúšikov (17) skočil počas koncertu z pódia a nehybne ostal ležať na zemi. Podobný prípad sa nedávno odohral aj v susednom Česku, kde však pád fanúšika z pódia skončil tragicky.

V košickom klube Collosseum sa v nedeľu konal koncert metalovej skupiny Biohazard (hudobná reportáž), na ktorý prišli stovky nadšených fanúšikov. Jeden z nich si pocit metalovej hviezdy chcel vyskúšať na vlastnej koži. Vyliezol na pódium a hodil sa strmhlav do davu. Nanešťastie si však vybral miesto, kde práve nikto nestál a po nerozvážnom skoku dopadol tvrdo na zem.

Skupina okamžite zastavila koncert a okolo mladíka sa zbehol hlúčik fanúšikov. Mladý dobrodruh pri skoku dopadol priamo na chrbát a vyrazil si dych. „Nebol v bezvedomí ani nekrvácal, mal vyrazený dych a úraz hlavy,“ povedal Topkám hovorca operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

0:24 - Bezhlavý skok tínedžera do davu na metalovom koncerte

 

 

Zraneného fanúšika po ošetrení na mieste previezli do nemocnice na úrazovú chirurgiu. Hrôzostrašne vyzerajúci pád rozoberali aj diskutéri na fanúšikovskej stránke metalovej skupiny. Mladík už deň po nešťastnej udalosti vtipkoval. „Dik, že ste ma šeci chytili :D pohode,“ napísal ironicky. Organizátorom koncertu však do smiechu nebolo a mladíkove počínanie odsúdili: „Takto sa kamarát môj z pódia neskáče. Bolo to nezodpovedné a svojím skokom si mohol ohroziť aj ďalších.“

Tínedžer sa našťastie zo zranení spamätal a nabudúce si určite rozmyslí, či nebezpečný stage diving znovu absolvuje. „V pohode som, polku hlavy mám v p..., ale tak to má byť,“ opísal mladík svoj zdravotný stav na stránke. To, že úraz tínedžera nebol zrovna najľahší dokazuje aj fotografia, na ktorej jasne vidieť veľkú tržnú ranu na jeho hlave.

 

Panika na koncerte v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

 Mladík z Košíc mal viac šťastia ako rozumu. Začiatkom júla sa totiž odohral podobný prípad v Čechách, kedy však fanúšik Daniel (†19) po skoku z pódia zahynul. Zo zabitia vtedy polícia obvinila frontmana americkej skupiny Randyho Blytha, ktorý ho mal počas koncertu z pódia sotiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu