Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďalší poplach v Trnave: Ľudí straší útočník s bielym práškom!

Tentokrát biely prášok vystrašil zamestnancov úradu Zobraziť galériu (2)
Tentokrát biely prášok vystrašil zamestnancov úradu (Zdroj: trnava-live)

BRATISLAVA/TRNAVA – Už tretíkrát v priebehu niekoľkých týždňov vystrašil obyvateľov Trnavy neznámy biely prášok. V šoku včera ostali zamestnanci úradu na Vajanského ulici, keď našli na jednej z chodieb rozsypanú neznámu látku.

"Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že prášok bielej farby sa nachádzal pri automate na kolky na prízemí budovy. Okolie automatu bolo ohraničené strážnou službou a políciou," opisuje celú akciu portál trnava-live, ktorý o prípade informoval ako prvý.

Po oznámení nebezpečného nálezu hasiči miesto okamžite uzavreli a hodinu nepúšťali nikoho dnu ani von z budovy. Neznámy prášok hasiči v protichemických oblekoch uzavreli do sudu a miesto dezinfikovali. Podozrivú látku potom odviezli na rozbor do laboratória Úradu verejného zdravotníctva. O prípade ako prvý informoval portál trnava-live.

Biely prášok však obyvateľov Trnavy straší už dlhší čas. V polovici apríla našli obálku s bielym práškom žiaci na chodbe strednej priemyselnej školy. Neskôr v máji boli Trnavčania opäť v strehu, keď niekto podozrivý biely prášok rozsypal na autobusovej zastávke. V oboch prípadoch našťastie testy dopadli negatívne, a nájdené látky neboli nebezpečné.

 

Ďalší poplach v Trnave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: trnava-live)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu