Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zastrelil sa sám!

Ján Vrabec Zobraziť galériu (2)
Ján Vrabec

BRATISLAVA - Vyšetrovanie sa skončilo! Aj napriek pochybnostiam a špekuláciám, ktoré sa vynárali ohľadom smrti populárneho lekára Jána Vrabca († 54), podľa posledných záverov polície si na život siahol sám.

Ani po piatich mesiacoch vyšetrovania nepoznáme odpoveď na otázku „Prečo?“, a už sa ju zrejme ani nikdy nedozvieme. Z rodičovského domu Jána Vrabca v Trnávke si pred pár dňami prevzala osobné veci sexuológova priateľka, ktorá pred polrokom jeho nehybné telo objavila v pivnici. „Bolo to hrozné,“ povedala so slzami v očiach. „V hlave sa mi začalo všetko odznova vynárať. Stále na to musím myslieť,“ dodala. Podľa nášho zdroja mal nebohý lekár deštruktívne zranenia hlavy. Guľka vyšla z guľovnice, ktorá bola v jeho legálnej držbe. List na rozlúčku sa nenašiel.

„Na prípade pracovali aj znalci z odboru daktyloskopie, balistiky, biológie, chémie a súdneho lekárstva,“ povedala policajná hovorkyňa Alena Toševová. Aj keď podľa zistení Nového Času prvé znalecké expertízy jednoznačne nenasvedčovali tomu, že išlo o samovraždu, konečný verdikt posudkov ju potvrdil. „Vyšetrovanie je ukončené. Trestné stíhanie na neznámeho páchateľa bolo zastavené,“ uzavrela Toševová.

MOŽNÉ PRÍČINY SAMOVRAŽDY:

- depresie (v minulosti sa liečil u psychiatra)
- starosti s už dospelými deťmi
- búrlivý rozvod
- údajná zadlženosť
- špekulovalo sa aj
o kšeftoch s liekmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu