Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Veštkyňa Andrea "chránila" ženu pred temnými silami: Vylákala 18-tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/TRNAVA - Neuveriteľný prípad vyšetrujú senickí policajti. V rukách sa im ocitla falošná veštkyňa Andrea (35), ktorá dlhodobo strašila ženu z Otrhánok zlými silami. Za ochranu si pýtala tisíce eur, ani to jej však nestačilo.

"Podozrivá žena vystupovala ako veštkyňa na internetovej stránke pokec.azet.sk. Poškodenej vyveštila, že spolu s jej 8-ročnou dcérou, im hrozí úraz, ktorému ako veštkyňa dokáže zabrániť. Z toho dôvodu v priebehu mesiacov februára až mája minulého roku údajnej veštkyni zaslala poštovými poukážkami až 9900 eur," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

To však nebolo všetko. Andrea počas telefonátov presvedčila ženu, že v zlatých šperkoch, ktoré má, sa nachádza zlo a treba ich očistiť u farára. "Tieto zlaté šperky v hodnote 1070 eur jej poslala poškodená poštou, no napriek viacerým urgenciám jej ich veštkyňa nevrátila. Do tretice vylákala od tej istej ženy až 7-tisíc eur pod zámienkou vysporiadania pozemkov v dedičskom konaní po zomrelej matke," dodala hovorkyňa.

Prefíkaná podvodníčka čelí obvineniu z podvodu a keďže spôsobila naozaj poriadnu škodu, hrozí jej až päť rokov v base. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu