Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hatina prehovoril o útoku: Recepčný mi povedal Fuck you, facku nedostal!

Hatina v hoteli a so snúbenicou, misskou Mendrejovou
Hatina v hoteli a so snúbenicou, misskou Mendrejovou (Zdroj: Topky, PZ, Paparaci)

BRATISLAVA - Boháč Slavomír Hatina (37), ktorý mal v polovici marca v bratislavskom hoteli napadnúť recepčného, zodpovednosť za incident odmieta. Ako uviedol pre Topky, celý prípad je len mediálnou hrou. Zorganizoval ju vraj človek, ktorý mu chce dlhodobo škodiť.

Udalosť sa odohrala 18. marca večer na recepcii hotela Sheraton, ktorý leží na nábreží Dunaja vedľa nákupného centra Eurovea. Hatina sa tam dostal do potýčky s afroamerickým recepčným, príčinou ktorej bolo podľa niektorých médií to, že zamestnanec hotela odmietol pozvanie na drink.

Ako uviedla polícia, Hatina "pristúpil k zamestnancovi vo vstupnej časti hotela a raz ho udrel rukou po pravom líci." Potom z hotela odišiel. Recepčný podal trestné oznámenie a prípad sa začal riešiť.

Muži zákona však spočiatku nevedeli, o koho ide. Po neznámom začali pátrať a obrázok z kamerového záznamu rozposlali do médií. Po zverejnení mnohí boháča okamžite spoznali. On však spočiatku celý incident popieral a bránil sa, že je dlhší čas mimo Slovenska.

Po príchode domov však zavítal na políciu a vysvitlo, že aktérom incidentu naozaj bol. Za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu mu teraz hrozí 99-eurová pokuta.

Hatina však tvrdí, že k útoku reálne nedošlo a v celom prípade je len obeťou. Konflikt, ktorý sa vraj začal oveľa skôr ako v dobe, ktorú zachytila kamera, mal začať recepčný.

"Provokácia začala u neho, ja som v tom nepokračoval," uviedol s tým, že hoci mu Afričan povedal "Fuck you," facku nedostal. Keď sme oponovali, že na kamerovom zázname z hotela je útok jasne vidieť, poradil nám, aby sme si zohnali video s lepším rozlíšením. Neprezradil, čo bolo dôvodom potýčky, dôrazne však odmietol, že by to bolo pozvanie na pohárik.

Podľa boháča je celé haló okolo incidentu mediálnou hrou, za ktorou stojí istý muž. Ten mu chce dlhodobo škodiť. Neprezradil však, o koho ide.

S políciou spolupracuje. "Zavolali ma na výpoveď, ale nie je to doriešené. Pokutu som neplatil," prezradil Hatina. Ako dodal na záver, odmieta akékoľvek špekulácie, že by konflikt s mužom čiernej pleti mal rasisticke pozadie. "V žiadnom prípade nie som rasista," zdôraznil.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu