Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poprava Jána (†39) v bratislavskom Ovsišti: Polícia hľadá tohto tridsiatnika!

Poznáte ho?
Poznáte ho? (Zdroj: PZ, Topky)

BRATISLAVA - Brutálnu vraždu Jána z Bratislavy, ktorého našli v sobotu večer na Ulici Márie Curie Sklodowskej v bratislavskej časti Ovsište, sa policajtom stále nedarí vyriešiť. Zostavili však identikit podozrivého muža, ktorý sa mal v tom čase potulovať v okolí.

Jána našli v jednom z bytov krátko pred deviatou hodinou večer. Na tele mal početné zranenia. "Podľa doterajšieho vyšetrovania bol nebohý násilne usmrtený doposiaľ neznámym páchateľom," uviedli vtedy policajti.

Prípad začali riešiť ako obzvlášť závažný zločin vraždy a hoci vraha do rúk dodnes nedostali, zostavili identikit podozrivého, asi 30-ročného muža. "Podľa doterajších zistení sa osoba na portréte mala v čase spáchania trestného činu pohybovať v blízkosti miesta činu. Na účely ďalšieho vyšetrovania a určenia procesného postavenia tejto osoby je nevyhnutné zistiť jej totožnosť," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Muž má mať okolo 170-175 centimetrov, je štíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy, hnedé alebo zelenohnedé oči a bledú pleť. Rozpráva vraj po slovensky bez prízvuku. Na sebe mal rifľové oblečenie. V prípade, že ste ho spoznali, ozvite sa polícii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu