Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Temná stránka dunajskostredského Batmana: Hrozí mu 13 rokov za mrežami!

Zoltán vo svojej batmanskej úlohe
Zoltán vo svojej batmanskej úlohe (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Bojovník proti zločinu a ochranca utláčaných Zoltán Kohári nemusí byť zďaleka taký kladný hrdina, ako jeho filmový vzor. Zvláštny tridsiatnik z Dunajskej Stredy totiž na okresnom súde čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania a hrozí mu až 13-ročná basa.

"Chcem pomáhať polícii a vyhnať všetkých výtržníkov z mesta," objasňoval pred časom Zoltán dôvod, prečo si svojpomocne ušil batmanský kostym a prečo prezlečený za komiksového superhrdinu pobehuje po svojom meste. Ako tvrdí, podarilo sa mu už úspešne zabrániť niekoľkým výtržnostiam.

Policajti síce nie sú príliš nadšení zo Zoltánovej "pomoci," ale tolerujú ho a považujú ho za spestrenie miestneho života. Potom, ako o prípade infomovali slovenské média, sláva svojrázneho hrdinu sa rozšírila po celom svete. Zoltán priznáva, že mu status celebrity spríjemnil život - zaujímalo sa oňho vraj niekoľko žien, ale on údajne "nie je taký" a ich záujem nezneužíva.

Zoltán má však minulosť, ktorá môže jeho reputáciu zničiť. A nielen to, môže ho dostať do väzenia. Na okresnom súde v Dunajskej Strede s ním totiž prebieha proces.

Je obžalovaný zo sexuálneho obťažovania, ktorého sa mal dopustiť pred niekoľkými rokmi na študentke z internátov. Tá však na včerajšie pojednávanie neprišla, uviedla Joj, a preto sa nevie, čo sa vlastne medzi nimi prihodilo. Batman vyhlasuje, že je nevinný a že verí v spravodlivosť. Uvidíme, či mu verdikt sudcu dá za pravdu.

Batman z DS

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu