Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Hedviga Malinová: Skrýva sa a mení účesy

31. 10. 2006 - Hedviga mení každú chvíľu účes. Zobraziť galériu (4)
31. 10. 2006 - Hedviga mení každú chvíľu účes.

NITRA - Hedviga Malinová (23) má všetkého plné zuby. Najradšej by z kalendára vymazala deň, keď sa stala asi najznámejšou ženou v krajine. Po údajnom prepadnutí, ktoré však polícia označila za vymyslené, sa študentka pred verejnosťou ukrýva. Do školy chodí sporadicky, a aby ju nikto nespoznal, mení každú chvíľu účes.

Po rozporuplných informáciách, či Hedviga vôbec chodí do školy, sme ju v utorok zachytili, ako predpoludním vychádza z budovy fakulty stredoeurópskych štúdií v sprievode svojich spolužiačok.

Hedviga najskôr nášho fotografa neregistrovala, ale keď ho zbadala, zakrývala si tvár. Tip na to, že je v škole, nám pritom dali telefonicky jej spolužiaci. Keď si všimla fotografa, tvárila sa akoby nič, potom si začala zakrývať tvár.

So zmeneným účesom a farbou vlasov rýchlo kráčala preč. Podľa známych informácií by mala byť študentkou štvrtého ročníka. Túto informáciu nám na filozofickej fakulte potvrdili, podľa nemenovaného zdroja je Malinová ich študentkou riadneho denného štúdia.

„Študenti si však vyberajú vlastný individuálny študijný plán, my ich dochádzku nekontrolujeme,“ dozvedeli sme sa od ľudí z fakulty. Hedviga stále nevie, či školu dokončí. Ak ju obvinia z krivej výpovede, môže byť jej pokračovanie v štúdiu ohrozené. Vnútorný poriadok školy totiž počíta nielen s pokarhaním alebo pozastavením štúdia, ale aj s nepodmienečným vylúčením, o ktorom by rozhodla disciplinárna komisia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu