Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Hedviga si užíva pohodičku

Hedviga si užívala večer s priateľom. Zobraziť galériu (2)
Hedviga si užívala večer s priateľom.

DUNAJSKÁ STREDA - Obeť násilia alebo najlepšia klamárka v republike? Napadnutie Hedvigy Malinovej sa podľa vyšetrovateľa nikdy nestalo. Čakáte, že to všetko spôsobí študentke maďarskej národnosti zopár vrások? Omyl! Žiadna trauma z hroziaceho trestného stíhania pre podozrenie z krivej výpovede. Hedviga si užíva a vyberá si, ktorý novinár urobí rozhovor podľa jej predstáv!

Pred pár dňami sa Slovensko počas aféry Hedviga ocitlo na prahu medzinárodného škandálu. Polícia však tvrdenia údajnej obete rasistického útoku vyvrátila. Hedviga zatiaľ zmenila účes, po modrinách či psychickej traume už niet ani stopy. Spolužiaci z Nitry ju vidia chodiť do školy cez park trasou, na ktorej sa mal útok stať. Nezodpovedaných otázok ostalo priveľa.

„S médiami komunikovať nemôžeme. Zakázal nám to Hedvigin právny zástupca,“ vravel ešte minulý týždeň jej priateľ Peter Žák. Aj toto tvrdenie však o niekoľko hodín neplatilo. Hedviga - verná obrazu nedôveryhodného človeka - poskytla rozhovor STV! „Dali sme rozhovor serióznemu novinárovi, ktorý urobí reportáž tak, ako my chceme,“ priznal Žák v sobotu večer pred dunajskostredskou pizzeriou.

„Ona sa do tejto situácie nedostala sama,“ zdôrazil a objal vyvoňanú a nahodenú frajerku. V sobotu večer prišla najskôr s Petrom k jeho matke. O pol hodiny už zamierili do neďalekej pizzerie. Keď sme ich prekvapili, ostro reagoval len Peter. Hedviga pokojne dojedla porciu, dopila džús a tvárila sa, akoby sa nič nedialo. „Ona nemá morálnu povinnosť niečo vám povedať. Nič nepovieme, ďakujeme,“ odbil nás jej ochranca. Nezdá sa teda, že by Hedviga chcela konečne Slovensku vysvetliť, čo naozaj stálo za celou aférou...
Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!

Hedviga si užíva pohodičku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu