Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výbuch na internátoch: Zlodeji neboli zďaleka tak nešikovní, ako sa zdalo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Nepodarený pokus o vykradnutie bankomatu, pri ktorom malo zhorieť 77-tisíc eur, sa odohral inak, ako polícia spočiatku informovala. Zistilo sa, že v dobe, keď bankomat v študentskom mestečku v bratislavskej Mlynskej doline vybuchol a zdorel, sa v ňom peniaze už nenachádzali. Predtým ich totiž údajne vybrala mladá Lenka (28), pracovníčka banky!

Incident sa odohral v utorok skoro ráno na ulici Staré Grunty. Študentské mestečko najprv vydesil výbuch a následne požiar jedného z bankomatov. Zistilo sa, že niekto ho násilím poškodil.

V tej dobe sa v ňom malo nachádzať takmer 80-tisíc eur a zainteresovaní si mysleli, že peniaze po nešikovnom pokuse zlodejov vylúpiť ho zhoreli.
 
Policajtom sa však podarilo zistiť nové skutočnosti. "Zistili, že peniaze ktoré mali v bankomate zhorieť sa v ňom v čase požiaru nenachádzali. Doterajšie vyšetrovanie preukázalo, tieto si pred požiarom mala prisvojiť zamestnankyňa poškodenej banky. Včera vyšetrovateľ obvinil zo zločinu sprenevery 28-ročnú Lenku. V prípade preukázania viny jej hrozí trest3-10 rokov," uviedla bratislavská hovorkyňa Petra Hrášková.
 
Polícia sa zatiaľ nevyjadrila k tomu, či mala mladá žena aj kumpánov, hoci je to pravdepodobné. "Všetky ostatné okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. Polícia sa k ním poskytne informácie hneď ako to bude možné," dodala hovorkyňa.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu