Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Levickí hasiči riešili kuriózny prípad: Mladíkovi sa zasekla ruka v záchode!

Jána vyslobodili po hodine
Jána vyslobodili po hodine (Zdroj: HaZZ)

TEKOVSKÉ LUŽANY/BRATISLAVA - Nezvyčajný prípad museli riesiť hasiči a miestni policajti neďaleko Levíc v utorok večer. Privolali ich k mladíkovi, ktorému sa zasekla ruka tam, kde aj králi chodia pešo. Za všetko vraj mohla jeho priateľka.

Tá Jánovi totiž povedala, že jej do záchoda spadla "simka" z mobilného telefónu. Dvadsaťpäťročný muž neváhal a podujal sa ju odtiaľ vytiahnuť. Strčil ruku do misy takmer až po rameno s cieľom chýbajúcu časť nájsť.

Končatina sa však mladému Slovákovi po chvíli v záchode zasekla a nepodarilo sa mu ju vyslobodiť. Jeho priateľka preto privolala pomoc. Najprv prišli policajti, ktorí na ruku liali fritovací olej. Nepomohlo. O chviľu nato dorazili aj hasiči, ktorí boli úspešnejší so zmesou oleja a vody. Záchranná akcia trvala približne hodinu.

"Už sme zasahovali pri rozličných situáciach, ale takúto kuriozitu sme ešte neriešili," povedal pobavene riaditeľ levických okresných hasičov Branislav Štefanický. Nakoniec vysvitlo, že priateľka si z Jána vystrelila a žiadna SIM karta jej do záchoda nespadla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu