Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pri D. Strede straší minulosť: Vypálili auto synovcovi bossa vyvraždených pápayovcov

Octaviu podpálili úmyslene Zobraziť galériu (7)
Octaviu podpálili úmyslene

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA - V plameňoch sa dnes nadránom ocitla Škoda Octavia zaparkovaná pred domom v Trhovej Hradskej, neďaleko Dunajskej Stredy. Podľa medializovaných informácií patrilo auto synovcovi obávaného Tibora Pápaya, ktorého aj s celým gangom zavraždili v roku 1999.

Zatiaľ sa nevie, koho si mladý majiteľ natoľko pohneval. Synovec Tibora Pápaya, zvaného Papa Joe, však istotne členom pápayovcov nebol. Bol vtedy príliš mladý. 

Požiar Octavie nahlásili hasičom pred pol treťou ráno. Auto stihlo poriadne obhorieť, škodu vyčíslili na 6970 eur, uviedli hasiči na svojej stránke. Ako dodali príčinou požiaru bolo "úmyselné zapálenie."
 
Zničená škoda Octavia:
 
 
Poprava desiatich členov pápayovského gangu v roku 1999 šokovala celé Slovensko. Išlo o najhorší mafiánsky masaker v našej histórii. Krátko po siedmej večer vtrhli do podniku traja zamaskovaní muži so samopalmi. Vykríkli, že ide o policajnú akciu. Papa Joe so svojimi kumpánmi prestal hrať karty a čakal, čo sa bude diať.
 
Boli to však posledné sekundy jeho života. Dvaja ozbrojenci začali do údajných mafiánov strieľať. Útočníci zabili desať ľudí a po masakri zmizli v uličkách mesta. V mnohých rodinách v meste sa tej noci otváralo šampanské, pretože pápayovci boli známi brutálnymi metódami "podnikania." 
 
Podľa polície boli katmi mafiánov bratia Szilárd a Csaba Raiszovci. Tých však už niekto stihol umlčať. Ich telá objavili a vykopali v marci tohto roku. Aj ich údajný objednávateľ, neslávne známy boss Lajos Sátor, je tiež pravdepodobne mŕtvy. 
 
Masaker v bare Fontána:
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu