Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rukojemnícka dráma: Šialenec donútil kukláčov rozhadzovať fazuľu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA - V obci Žabokreky nad Nitrou prebehla za tmy rukojemnícka dráma. Do jednej z bytoviek vtrhol opitý a agresívny Miroslav (31). Zabarikádoval sa aj s dvoma ľuďmi a nechcel sa vzdať.

Miro si podľa informácií Joj prišiel zhruba o jednej v noci po svoje mesačné dieťatko. "Bol opitý a bol hrubý. Nadával nám a zranil syna," cituje televízia majiteľku bytu. Rodina po agresorovom vyčínaní zavolala policajtov.

Muž však odmietol byt opustiť. Zabarikádoval sa vovnútri a zabral si dvoch rukojemníkov. Jedného po čase prepustil, zostal však s mladou ženou vo svojej moci. Hrozil, že bude strieľať.
 
Na miesto vyrazili kukláči s policajným vyjadnávačom, ktorý sa snažil situáciu vyriešiť. Miro si však spočiatku kládol množstvo zvláštnych požiadaviek. Donútil členov elitnej jednotky, aby mu pred dvere rozsypali fazuľu. 
 
Jánošíkovská finta nepomohla a muž sa napokon polícii vzdal. Nie je to žiadne neviniatko, na konte má údajne už niekoľko útokov na verejného činiteľa. Za posledný výčin mu hrozia až tri roky v base.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu