Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Rodina musela platiť za ochranu: Výpalník ich nútil strašnými metódami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Brutálnym spôsobom sa rozhodol priživovať na rodine z Fiľakova muž (40) z Poltára. Na konci októbra sa kontaktoval s matkou mladého školáka a oznámil jej, že jeho život je v nebezpečí. Ak však bude platiť 1170 eur týždenne, on ho ochráni.

Aby dodal svojim slovám dôraz, prvého decembra si mladíka po vyučovaní počkali dvaja neznámi muži a zbili ho. Deň na to si rodina našla v schránke obálku, v ktorej boli obrázky invalidných vozíkov! Zúfalá matka teda za týždennú "ochranu" zaplatila.

"Za ďalšiu ochranu v nasledujúcich dňoch požadoval obdobnú sumu na týždeň, ktorá mu už vyplatená nebola, aj napriek tomu, že 9. 12. pred polnocou poslal do Fiľakova muža, ktorý položil do dvora poškodených krabicu so zabitou mačkou a o pár dní neskôr, opätovne jedna nestotožnená osoba počkala chlapca vo Zvolene a slovne aj fyzicky ho napadla," popísala ďalšie udalosti banskobystrická policajná hovorkyňa Maŕia Faltániová.
 
Výpalnícka kariéra muža z Poltára sa skončila hneď na to, ako sa do veci zaangažovala polícia. Skončil v cele a na krku má obvinenie z hrubého nátlaku. Nie je to žiadne neviniatko, bol už 12-krát trestaný. Za tento svoj výčin si môže posedieť až ďalších 10 rokov. Treba dúfať, že v putách čoskoro skončia aj jeho dvaja kumpáni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu