Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fico zabudol na prostitútky: Tine krstil album!

Kreatívni grafici sa pohrali s bookletom Tininho albumu Zobraziť galériu (2)
Kreatívni grafici sa pohrali s bookletom Tininho albumu

BRATISLAVA – Robert Fico šokoval verejnosť! Kým pred rokom a pol prirovnával niektoré celebrity k prostitútkam a bulvár nikdy nešetril, včera sa s úsmevom na perách postavil na pódium spolu so speváčkou Tinou, aby pokrstil jej nový album S.E.X.Y. Na hanlivé slová zrejme zabudol a dokonca vyzdvihol jej prácu.

Neuveriteľný zvrat v pohľade šéfa Smeru na celebrity nastal, keď sa včera večer objavil na krste Tininho albumu. Snaha speváčky ohúriť tak vyšla na sto percent, prítomní na krste sa nestačili diviť, Ficova účasť na krste sa do poslednej chvíle tajila.

Fico ako fanúšik rockových skupín na adresu Tiny, s ktorou sa zoznámil na istom večierku a jej tvorbu dovtedy nepoznal, nešetril chválou. "Nemám rád, keď niekto kritizuje a hovorí, že to je taká speváčka o ničom, či taký spevák. Každý jeden, kto sa dokáže presadiť, kto dokáže nahrávať albumy, klobúk dole. Je to do určitej miery kariéra a ja takýchto ľudí podporujem a mám veľmi rád. Aj dnes je to pre mňa nová veľká skúsenosť."

Jeho slová však vyznievajú prinajmenšom zvláštne. Na straníckom mítingu v Žiline v apríli 2010 vyhlasoval, že deti považujú za celebrity ľudí, ktorí žijú v luxuse a upozorňujú na svoje umelé prsia. „Dámy mi prepáčia, ale niekedy mám pocit, že čím väčšia prostitútka, tým väčšia celebrita. Veľmi ťažko vnímam rýchlokvasené celebrity.“  

Okolo Tininho výberu krstného otca sa rozpútali búrlivé diskusie aj na sociálnych sieťach. „Kraus urobil z Rytmusa debila a Tina urobila debilov z nás,“ alebo „Chápem, že začína predvolebná kampaň, ale toto?“, „Namiesto S.E.X.Y. mohla album nazvať F.I.C.O,“ objavilo sa na Facebooku.

Tina prekvapila výberom krstného otca svojho nového albumu

Tina prekvapila výberom krstného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: isifa)


Album pokrstil tradične šampanským, aj keď zvažoval koňak. „Chcel som byť originálny, a keďže muž v mojom veku považuje za sexi nápoj koňak, chcel som kúpiť nejaký vo veku Tiny. Avšak také mladé koňaky nepredávajú, preto ostávam pri šampanskom,“ povedal.

Či už chcel expremiér pomôcť mladej speváčke s bujným poprsím spropagovať album aj medzi svojimi voličmi alebo sa chcel pred voľbami sám zviditeľniť medzi mladými, nevedno. Rozhodne však prekvapil.



Robert Fico v Slávikoch na ulici
Fico a Ftáčnik slávici


Tina - Chápeš

Tina Chápeš

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu