Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bodó dostal za vraždu bratislavskej študentky výnimočný trest!

Dávid Bodó: Údajne sa ho bála vlastná matka
Dávid Bodó: Údajne sa ho bála vlastná matka

BRATISLAVA - Sadista Dávid Bodó si za vraždu svojej priateľky, bratislavskej študentky Anikó (20), posedí 23 rokov. Májový rozsudok dnes potvrdil krajský súd. Mladík si verdikt vypočuť nechcel, požiadal o pojednávanie v jeho neprítomnosti.

Verdikt je právoplatný a Bodó si trest odpyká vo väznici s najťažším možným režimom. Musí absolvovať aj sexuologické liečenie.

Prokurátorka bola s rozsudkom spokojná a vyjadrila sa, že vrah si trest jednoznačne zaslúži. Nesúhlasil s tým mladíkov obhajca, podľa ktorého mu vinu jednoznačne nedokázali.

Podľa obžaloby Bodó usmrtil Anikó "opakovanými bodno-reznými ranami v oblasti chrbta a krku" 6. januára v byte na Sibírskej ulici v Bratislave. Polícia ho zadržala necelých šesť hodín po oznámení skutku vo Štvrtku na Ostrove, kde pracoval a aj býval.

Vrah spravil chybu a strašným činom sa pochválil spoluväzňovi Vladovi, s ktorým vo väzbe zdieľal celu. Ten všetko "vyklopil" policajtom a svedčil aj na súde.

Podľa svedka sa Bodó v osudný deň obliekol do tmavého oblečenia a do ruksaka si pripravil ďalšie oblečenie, keby sa pri útoku na študentku zakrvavil. Tento ruksak mal ukryť do priestoru za vstupnou bránou do bytového domu, v ktorom Anikó žila. Obžalovaný potom údajne prišiel pred dvere jej bytu, kde zaklopal a keď sa pýtala "kto je", neodpovedal.

To sa zopakovalo ešte raz. Na to Anikó otvorila dvere, Bodó ju potom sotil, zakryl jej ústa rukou a odviedol do miestnosti, kde ju zavraždil. Po vražde mal obžalovaný hľadať mobilný telefón dievčaťa, aby zakryl stopy. Telefón však nenašiel, prezliekol sa do pripraveného oblečenia a odišiel za svojím šéfom.

Oblečenie, ktoré mal v čase vraždy, neskôr údajne spálil a zakopal v lamačskom lese, podobne sa zbavil aj noža, ktorým údajne vraždil. Bodó mal podľa svedka doma zbierku nožov a jedným z nich mal vraždiť.

Svojmu spoluväzňovi sa mal zveriť aj s tým, že Anikó mala ďalšieho priateľa, ktorého chcel zavraždiť tiež. Bodó mal tiež povedať, že má kontakty na skupinu sýkorovcov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu