Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nečakané! V Lote padli v jeden deň oba jackpoty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Žrebovanie hry LOTO prinieslo v stredu (14.9.) nečakanú situáciu. Padli oba jackpoty, pričom jeden mal hodnotu viac ako 1,169 milióna eur. Šťastné čísla si podal tipujúci v Bratislavskom kraji.

"V druhom ťahu hry LOTO sme tiež zaznamenali výhru v prvom poradí. Sumu 373.213 eur si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý si stavil na svoje čísla v Košickom kraji," uviedol hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe. Ide o jedenásty a dvanásty tohtoročný jackpot. Ten, ktorý padol v prvom ťahu, je v tomto roku štvrtým najvyšším.

Takáto nezvyčajná situácia sa podľa Čépeho stala v posledných rokoch niekoľkokrát. "Vlani sme zaznamenali až tri takéto žrebovania a v roku 2006 dve," priblížil.

Hra LOTO ponúka tento týždeň poslednýkrát v tomto roku možnosť vyhrať prémiu v hodnote dva milióny eur. "V nedeľu 18. septembra sa končí prémiové obdobie, ktoré trvalo takmer štyri mesiace," pripomenul Čépe. Pre účasť v nej treba vyplniť celý tiket, to znamená desať tipov, a zvoliť si aj doplnkovú hru JOKER. Prémia sa pripíše víťazovi, ktorý vyhrá jackpot v prvom alebo v druhom ťahu a súčasne má zhodné posledné číslo doplnkovej hry s číslom umiestneným na šiestej pozícii vyžrebovaného "jokerového" šesťčíslia. Ak ju nikto nezíska, dvojmiliónová suma sa presunie do jedného z dvoch ťahov hry LOTO.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu