Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dodávka prešla cyklistu, nedala mu prednosť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V Banskej Štiavnici sa 44-ročný cyklista zrazil s dodávkou, ktorá mu pravdepodobne nedala prednosť.

O prípade informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air - Transport Europe (VZZS ATE) Sylvia Galajda.     

Zranený muž utrpel zlomeninu predkolenia a ďalšie zranenia tváre. Na mieste zasahovala banskobystrická posádka VZZS ATE. Záchranári pacienta po ošetrení vrtuľníkom transportovali do Fakultnej nemocnice s poliklinikou F.D.Roosevelta v Banskej Bystrici.     

Vrtuľník VZZS ATE dnes letel aj na pomoc dvom mužom, ktorí spadli z výšky a boli v krátkom bezvedomí. V Slovenskej Novej Vsi spadol 28-ročný muž z Rišňoviec zo strechy vo výške asi tri metre. Záchranári muža v stabilizovanom stave s otrasom mozgu transportovali do nemocnice v Trnave.     

V Zohore v okrese Malacky spadol z výšky asi desať metrov 41-ročný muž z Kútov. Pravdepodobne si pri stavbe senníka spôsobil otras mozgu. S podozrením na poranenia hlavy, hrudníka, rebier a ramena ho leteckí záchranári transportovali do Univerzitnej nemocnice v Bratislave na Kramároch. Pri zásahu leteckí záchranári spolupracovali s pozemnými.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu