Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Je najobávanejší boss po smrti? Mafiáni sa zhŕkli ako supy!

Ľudovít Sátor
Ľudovít Sátor

BRATISLAVA - Ludovítovi Sátorovi sa pripisujú tie najbrutálnejšie činy v slovenskom podsvetí. Údajne nechal vystrieľať gang pápajovcov a má stáť aj za popravou bratov Raiszovcov. Ako dnes uviedla TV Joj, pravdepodobne je mŕtvy. Mafiáni sa totiž chcú zmocniť jeho majetku.

Jeho bývalí kumpáni sa údajne zhŕkli ako supy a bijú sa o majetok svojho bývalého bossa, uvádza portál televízie.

So Sátorom, ktorý bol na úteku, sa údajne dalo bez väčších problémov komunikovať až do minulého decembra. Potom sa po ňom akoby zľahla zem. Jeho bývalá manželka zažíva doslova peklo a podsvetie má hroziť aj ďalším členom jeho rodiny.

"Len toľko povedal, že buď to prepíšem alebo na to doplatia deti," uviedla exmanželka o hrozbách jedného z údajných členov podsvetia, prezývaného Čonti. Chcel od nej rodinný dom. Keď argumentovala, že sa predtým potrebuje stretnúť s bývalým manželom, odvetil, že nemôže, pretože je mŕtvy.

Na konci augusta podala vystrašená žena trestné oznámenie na policajnom prezídiu. Hrozby neustali ani potom. Krátko potom sa u nej mal Čonti zastaviť a oznámiť jej ultimátum - má sa do pondelka vysťahovať! Polícia údajne vo veci koná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu