Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bývalý veľvyslanec objavil ukradnutú bustu v seriáli Jojky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Kuriózny problém riešia v televízii Joj. Busta, ktorú používajú ako rekvizitu pre seriál Mafstory, je podľa bývalého veľvyslanca v Rumunsku Milana Resutíka jeho. Ukradli mu ju pred rokmi z garáže.

„Náhodou som prepínal a odrazu som ju tam objavil. Veľkú vedu z toho nerobím, len by ma zaujímalo, ako sa tam dostala,“ uviedol Resutík pre portál sme.sk, ktorý o prípade informoval.

Garáž mu v Bratislave vykradli pred viac než piatimi rokmi. Celou vecou sa príliš nezaoberal, pretože okrem busty s jeho podobizňou nič zásadné nezmizlo. Prípad polícii nenahlásil.

Jojka však jeho podobizeň používa dlhodobo, známi ju spoznávajú a uťahujú si z neho. Napísal preto blog a škandál bol na svete. Žalobu však nechystá. Chcel by len, aby sa busta stiahla z vysielania.

Zamestnanci televízie si vec nevedia vysvetliť. Bustu používajú ako dekoráciu v kancelárii mafiánskeho bossa v Mafstory a mysleli si, že ide o hlavu spisovateľa Ernesta Hemingwaya.

Pôvod busty netušia, rekvizity sa totiž požičiavajú, nachádzajú aj nakupujú. "Budeme sa snažiť zistiť, ako sa veci majú a čo sa s tým dá urobiť,“ povedal pre sme.sk dramaturg seriálu Stano Guštafík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu