Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dobodaného Petra zachránili včely, hodil ich útočníkovi do tváre!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Hrobárovi spod lopaty ušiel v stredu Peter (44) zo Smižian. V unimobunke pri chatovej oblasti Pod Tepličkou ho večer napadol o rok mladší Miro. So slovami "ja ťa zabijem" zobral do rúk dlhé nožnice a snažil sa svoju obeť ubodať.

Peter pri nerovnom zápase krvácal z rany na hrudi aj na chrbte. Podarilo sa mu útočníkovi vytrhnúť a z posledných síl sa dostal ku blízkemu včelínu. "Obvinený ho dobehol, zvalil na zem a ešte dvakrát bodol do hrudníka a raz do pravej ruky," popisovala udalosť košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

"Napadnutý muž sa bránil, jednou rukou chytil nožnice a druhou nabral z úľa včely, ktoré obvinenému hodil do tváre," informovala. Petrovi to zachránilo život, pretože Miro už nebol schopný ďalšieho útoku.

Napadnutý muž z miesta dokázal ujsť, sily ho opustili až v neďalekom kameňolome, kde ho našťastie našiel okoloidúci. Miro, ktorý skončil na psychiatrii, čelí obvineniu z pokusu o vraždu a hrozí mu až 20-ročný trest. Peter sa bude liečiť viac než mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu