Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kamery zachytili vandala aj zlodejov v hypermarkete

Poznáte ho? Zobraziť galériu (9)
Poznáte ho?

BRATISLAVA - Záznam z kamier možno pomôže odhaliť niekoľko kriminálnikov, ktorí v poslednom období vyčíňali v Bratislave. Polícia poskytla snímky muža, ktorý mal hodiť dlažobnú kocku do výkladu cestovnej agentúry na Račianskom mýte aj skupiny údajných zlodejov v nákupnom centre.

Prvý prípad sa stal 24. júna, uviedol krajský policajný hovorca František Peczár. Neznámu muž prišiel popoludní ku pobočke cestovnej agentúry a prerazil jej výklad dlažobnou kockou. Nevšimol si však priemyselné kamery, ktoré ho pri čine zachytili. Škodu odhadli na tisíc eur. 

Z krádeže podozrievajú skupinu, ktorú zachytili kamery v jednom z bratislavských nákupných centier. "Toho skutku sa mali dopustiť doposiaľ neznámi páchatelia tak, že dňa 01.07.2011 v čase od 18.55 hod do 19.24 hod mali odcudziť z jedného z obchodov nákupného centra na Vanorskej ulici v Bratislave nápojový automat a LCD monitor," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Škoda je 500 eur.

V prípade akýchkoľvek informácií o podozrivých treba zatelefonovať na číslo 158, alebo sa zastaviť na ktoromkoľvek oddelení, odkazujú policajti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu