Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík sa mal s vraždou pacientky pochváliť na ubytovni

Nemocnica na Kramároch
Nemocnica na Kramároch

BRATISLAVA - Sanitár Jaroslav Dobiaš (29), ktorý mal pichnúť ťažko chorej pacientke Ľube (63) smrtiacu kombináciu liekov, sa so svojim činom pochválil na ubytovni, kde býval. Objavili sa aj špekulácie, že na bratislavských Kramároch jeho rukou zahynuli viacerí.

Ľuboslava naposledy vydýchla 10. júna v popoludňajších hodinách na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení bratislavských Kramárov.

Mladý sanitár mal žene, ťažko chorej na srdce, vpichnúť liek Ebrantil na znižovanie tlaku. Keď jej tlak klesol na 60/30, dal jej ešte ampulku Esmeronu. Pacientka do niekoľkých minút zomrela.

Šokujúci čin sa podľa Plus 1 Deň "prevalil" potom, ako sa sanitár priznal známemu na ubytovni. Jaroslav nemusí mať na svedomí len jednu obeť, uviedla pluska.sk. Údajne ich môže byť viac.

Univerzitná nemocnica v Bratislave sa nechcela k činu vyjadrovať. Argumentovala závažnosťou podozrení a prebiehajúcim vyšetrovaním, uviedli tvnoviny.sk.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Vyšetruje sa, či išlo o chladnokrvnú vraždu, alebo eutanáziu. Tá je však u nás nezákonná. Mladík sedí v cele a čaká na svoj ďalší osud. Mohol by dostať aj doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu