Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belousovová v bolestiach: Skončila v nemocnici!

Anna Belousovová prichádza na rehabilitáciu Zobraziť galériu (6)
Anna Belousovová prichádza na rehabilitáciu

BRATISLAVA – Tak to je naozaj šok. Iba pár dní po tom, čo niekdajšia tvár SNS Anna Belousovová priznala, že zakladá vlastnú stranu, sme ju stretli, ako vchádza do jednej z bratislavských nemocníc. Nezvládla politička tlak, ktorý bol na ňu vyvíjaný posledné mesiace?

Je jedenásť hodín doobeda a bývalá národniarka prechádza po chodníku pred bratislavskou nemocnicou s poliklinikou. Jej chôdza pritom nenaznačuje, že by mala nejaké zdravotné problémy. Náhle však vchádza dovnútra, kde sa zdrží asi hodinu. Nemocnica je pritom známa tým, že v nej v minulosti operovali viacerých politikov.

Belousovová priznala, že má zdravotné problémy ale nejde o nič vážne. „Asi pred mesiacom ma to chytilo na zasadaní parlamentu. Najskôr ma pobolievala chrbtica a ráno pri vstávaní som nemohla zdvihnúť hlavu,“ povedala nám. Kvôli neúnosnej bolesti skončila dokonca na infúziách. Odvtedy chodí pravidelne na rehabilitácie, na ktorých absolvuje aj vodné masáže.

Najviac ju mrzí to, že nemohla cvičiť. „Patrím medzi tých ľudí, ktorí idú k lekárovi, až keď sa nemôžu hýbať a to bola chyba,“ uviedla politička. Lekári jej potvrdili, že ide o miernu formu sedavej chrbtice. „Musím však povedať, že sa už cítim oveľa lepšie,“ dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu