Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po hokeji sú vraj rusko-slovenské vzťahy v ohrození!

Sulík si s Mironovom podali ruky
Sulík si s Mironovom podali ruky

BRATISLAVA - Slovensko-ruské vzťahy "sú v ohrození". Príčinou je tesná utorková prehra nášho hokejového mužstva s ruským tímom (3:4) na majstrovstvách sveta v Bratislave.

Šéf parlamentu Richard Sulík pozval na zápas priamo na štadión predsedu Rady federácie Federálneho zhromaždenia Ruska Sergeja Mironova, ktorý je práve na pracovnej návšteve Slovenska.

Dnes, deň po dramatickom zápase, musel Sulík konštatovať, že ho mrzí, že "Mironov sa takýmto spôsobom rozhodol zhoršiť slovensko-ruské vzťahy". "No, žiaľ, šport je šport," reagoval na výsledok vzájomného súboja Mironov, na čo mu Sulík odpovedal: "Vám sa to ľahko hovorí."

Mironov spolu so šéfom parlamentu prežívali súboj veľmi emotívne. "Keď však niekto zo súperov strelil gól, tak sme si podali ruky," opísal Mironov atmosféru, ktorá medzi ústavnými činiteľmi vládla. Podľa jeho názoru všetky najkrajšie zápasy majú tímy ešte pred sebou. "Zaželajme si navzájom úspech," vyzval Sulíka.

Na adresu porazených poznamenal, že hrali veľmi dobre, bola radosť sa na to pozerať a športové zápolenie malo vynikajúcu atmosféru. "Ak by Slovensko vyhralo, tak tiež ruské mužstvo vychválim do neba," neodpustil si záverečnú poznámku predseda parlamentu.



Sulík a Mironov o hokeji

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu