Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Doráňanú ženu museli po zrážke s vlakom vystrihovať

Hasiči odstraňujú Octaviu z trate Zobraziť galériu (2)
Hasiči odstraňujú Octaviu z trate

BRATISLAVA - Dve železničné priecestia sa v pondelok stali dejiskami nehôd. Do Octavie, ktorá popoludní prechádzala cez trať medzi juhoslovenskými Kútnikmi a Dolným Barom, narazil vlak. Zranenú ženu, ktorá auto riadila, museli hasiči vystrihovať špeciálnym náradím.

Zranil sa aj jej spolucestujúci. Hasiči privolali vrtuľníkovú záchrannú službu. Tá však vyhodnotila, že ich zranenia nie sú tak vážne, aby sa museli do nemocnice dostať letecky. Vlaku ani pasažierom v ňom sa nič nestalo.

Horšie následky mal druhý prípad, ktorý sa odohral večer pri východoslovenskom Stakčíne. "Pri prejazde nechráneného železničného priecestia, v dôsledku nevenovania sa situácii v cestnej premávke nedal 41-ročný vodič dodávkového auta prednosť idúcemu osobnému vlaku, následkom čoho došlo k zrážke," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Dodávku vlak tlačil až 80 metrov a ťažko zranil spolujazdca (38). Policajti skontrolovali alkohol u ostatných zainteresovaných, nikto však nenafúkal. Vodiča dodávky obvinil z ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu