Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Csaba znásilňoval spoluväzňa a podpálil ho

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Peklo zo života urobil svojmu spoluväzňovi mladý Csaba (26). Delikvent, ktorý si v košickej väznici odpykával trest za krádež, druhého muža v cele nútil k análnemu sexu, aj iným praktikám.

Csaba vyčínal od augusta do októbra 2005. Svojho spoluväzňa okrem znásilňovaní aj vážne zranil. Cigaretovým zapaľovačom mu zapálil pyžamové nohavice a spôsobil mu popáleniny druhého stupňa.

Delikvent sa na súde bránil, že jeho spoluväzňa znásilňovali aj ďalší odsúdení, ale on to zo strachu chce hodiť len naňho. Znalkyňa z psychológie mu však neuverila. „Má sklon konfabulovať, vymýšľať si, skresľuje údaje, mení popisy a priebehy udalostí,“ odcitoval súd v rozsudku z psychologického posudku. Súd vyvrátil aj Csabovu verziu, podľa ktorej sa spoluväzňovi podpálilo pyžamo "samo". Plameň na plynovom zapaľovači ale nemôže vzniknúť bez úmyselného pridržovania kresadla.

Csabu prvýkrát odsúdili v máji 2010. Za sexuálne násilie a ublíženie na zdraví ho okresný súd poslal za mreže na osem rokov. Väzeň sa odvolal, krajský súd však dnes rozsudok potvrdil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu