Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá korčuliarka vošla pod vlak, následky sú strašné!

Nešťastné zvolenské priecestie Zobraziť galériu (4)
Nešťastné zvolenské priecestie

BRATISLAVA/ZVOLEN - Smutná udalosť sa stala dnes ráno na železničnom priecestí vo Zvolene. Mladé dievča na korčuliach a so slúchadlami na ušiach chcelo prejsť cez železničné priecestie. Prechádzajúci vlak ju zachytil a ťažko zranil.

Ako uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, závory priecestia boli zatvorené a rušňovodič použil zvukovú výstrahu, aby na príchod nákladného vlaku upozornil. Pri závorách stála skupina asi ôsmich ľudí.

Mladé dievča, ktoré k trati prikorčuľovalo, obišlo skupinku, zdvihlo závoru a nerozvážne vošlo do nebezpečnej zóny. Zachytil ju nárazník hneď prvého rušňa a odhodil ju desať metrov od miesta zrážky. "Rušňovodiči nevideli situáciu na ľavej strane závor, pretože sledovali situáciu na pravej strane, teda na nástupišti, kde stáli ľudia čakajúci na vlak. O zrazení osoby sa obidvaja dozvedeli len po príchode do železničnej stanice - Zvolen nákladná," uviedla hovorkyňa.

K dievčine (23) privolali záchranku a odviezli ju do nemocnice. Je na tom však veľmi zle. Má ťažko poradený mozog a jej stav označili ako kritický.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu