Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Advokát Gál už nebude zastupovať Hedvigu

Gábor Gál a Hedviga Malinová.
Gábor Gál a Hedviga Malinová.

BRATISLAVA - Advokát Gábor Gál oznámil, že dnešným dňom na základe vzájomnej dohody ukončil právne zastúpenie Hedvigy Malinovej. Ako uviedol, prípadu sa ujal, keď ho o to požiadala rodina slečny Malinovej.

"Oslovili ma ako advokáta, ku ktorému mali dôveru. Z odborného a ľudského hľadiska som v tom momente nevidel žiadne zábrany, aby som tejto rodine pomohol," konštatoval. Ako dodal, podobným prípadom sa venuje denno-denne, preto skutočnosť, že je poslancom Národnej rady SR nemohla byť prekážkou. "Nie jeden poslanec NR SR či v minulosti, či v súčasnosti sa ujímali aj prípadov, o ktorých informovali médiá. Robil to aj súčasný premiér pán Robert Fico," konštatoval.

Podľa Gála však od chvíle, ako sa začal prípadom zapodievať, boli on a cez jeho osobu aj Strana maďarskej koalície napádaní. "S mojou klientkou sme dospeli k záveru, že prípad sa uberá do sfér, ktoré nie sú na osoh mojej osobe a vôbec nie na osoh prípadu mojej klientky. Odmietam vyhlásenia pána ministra Roberta Kaliňáka, ktorý nás obviňuje zo snáh o spolitizovanie problému," uviedol Gál. Ako dodal, rovnako ako strana Smer má záujem o riešenie problémov občanov tohto štátu. "Zo svojej pôvodnej profesie inklinujem k riešeniu problémov takéhoto charakteru. A práve úprimný záujem o dôsledné vyšetrenie tohto prípadu ma vedie ku kroku, ktorý som dnes učinil," uzavrel Gál.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu