Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matovič skončil znova pod kabátom: Tentoraz bez vínka

Igor Matovič skončil znova pod kabátom
Igor Matovič skončil znova pod kabátom

BRATISLAVA – Obyčajný človek Igor Matovič sa opäť ocitol pod kabátom. Chýbalo však vínko a s ním spojená povznesená nálada. Vo včerajšej relácii Hemendex rádia Expres názorne predviedol, ako to asi vyzeralo pred necelým mesiacom v klube SaS, keď sa spoločensky unavený nevládal presunúť domov a prenocoval v Národnej rade.

Začiatkom februára zažíval politik hektické dni spojené s jeho vylúčením z klubu SaS. Deň pred vyhodením sa vyspal netradične v priestoroch parlamentu a zostal tam až do rána. Po tom, čo sa priznal, že si so zástupcami klubu vypili, sa neodvážil presunúť domov. „Rozliali sme si jednu alebo dve fľaše vína a na mňa to už dosť pôsobilo. Opitý som nebol, ale spal som na klube, netrúfal som si ísť domov a imunitu som zneužívať nechcel," priznal vtedy Matovič.

Nezvyčajný zážitok dnes okorenil zaujímavou informáciou. Celú vec mali naňho totiž nastražiť. „Zlé jazyky tvrdia, že to na mňa narafičili. Najprv mi naliali 2 deci vína a potom chceli, aby som išiel niekam autom a za rohom by ma chytili policajti a už by bolo z toho haló. A ja som sa nedal na to chytiť,“ spokojne povedal politik v relácii.

Nech už to bolo akokoľvek, Matovič na záver ukázal, ako sa kabátom zakryl, aby sa nerušene mohol vyspať v útrobách parlamentu. Najprv si kabát prehodil len cez rameno. „Ja už odchádzam a idem si trošku pospať,“ rozlúčil sa. To však moderátorke relácie nestačilo a hodila mu ho cez hlavu, na čo Matovič reagoval smiechom. Kto vie, možno nabudúce ukáže, ako popíjal vínko.

Matovič si išiel pospať


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu