Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študentka demolátorka: Bol to jej prvý ničiteľský manéver?

Študentka to napálila do vedľa stojacich áut. Zobraziť galériu (4)
Študentka to napálila do vedľa stojacich áut.

BRATISLAVA – Vedenie školy zatiaľ nepozná meno slečny, ktorej sa minulý utorok pri vyparkovaní svojho tmavomodrého tátoša podarilo doničiť dve vedľa stojace autá. Ozval sa už však aj ďalší študent, ktorý si pred časom na tomto parkovisku našiel poškodené auto.

Študenti Paneurópskej vysokej školy na Tematínskej ulici v Bratislave, kde k incidentu došlo, sú na svoju kolegyňu riadne nahnevaní. Na informačnej nástenke s odkazmi vyvesili článok, ktorý sme včera ráno uverejnili na Topkách.

Možno aj takýmto spôsobom chcú dievčine naznačiť, že by si vec mala vziať k srdcu a ak má v sebe aspoň štipku svedomia, prizná sa k činu. „Pokúšame sa zistiť, o koho ide. V štádiu šetrenia bude škola s políciou určite spolupracovať,“ informovali nás na dekanáte školy.

V súvislosti s nepríjemnou demolačnou akciou sa pre Topky vyjadril i ďalší študent školy, ktorý chcel zostať v anonymite. „Tiež mi na tom parkovisku buchli auto. Doteraz mám na dverách preliačinu. Oprava by ma totiž vyšla asi na tisíc eur!“ prezradil nám znechutene a rovnako odsúdil nepochopiteľné konanie študentky.

Či však tento čin pripísať záhadnej demolátorke, nevedno. V každom prípade výstraha pre študentov parkujúcich na tomto mieste je jasná. Majte oči otvorené, kto vedľa vás parkuje alebo radšej jazdite autobusom. Čo ale pomôže najviac? Zapísať si nabudúce číslo poznávacej značky, polícia sa už oňho postará.

Článok o demolátorke áut na informačnej nástenke Fakulty masmédií.
Študentka demolátorka: Bol to
Zobraziť galériu (4)


Ukazkove vyparkovanie


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu