Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Policajt na nákupoch odhalil v Štúrove zlodejský gang

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA - Jeden zo štúrovských policajtov sa v nedeľu vybral na nákupy. Na parkovisku pred obchodným centrom si všimol podozrivú skupinku ľudí, ktorí vyšli z budovy, vložili do auta plné tašky, prezliekli sa a vrátili sa späť.

Policajt (31) zavolal kolegom a vybral sa k autu, kde postával jeden člen skupinky. Dal sa s ním do reči a čakal na príchod hliadky. Dvaja z partie zlodejov si ju však všimli ako prví a dali sa na útek.

Na polícii skončil len Maďar László (31), ktorý sa ku krádežiam priznal. Skupina mala rafinovaný systém, ktorým oklamala bezpečnostné opatrenia predajne. Tovar kradla do špeciálnych tašiek, cez ktoré pravdepodobne neprenikali lúče detektorov pri východoch.

"Z predajne postupne vyniesli rôzny dámsky, pánsky a detský textil, košele, rifle, tričká, pančuchy, mikiny, ponožky a rôzne športové oblečenie," vymenovala ciele zlodejov nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

V Štúrove nakradli za asi 1300 eur, zistilo sa však, že išli "na výlet" aj do Nových Zámkov. Z krádeže napokon obvinili aj Melindu (43) a nevyhne sa tomu ani tretí muž. Musia ho však dolapiť. Trojici hrozí až dvojročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu