Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Za***em ťa, mával pištoľou opitý policajt z Martina

Policajt k žene napokon vliezol oknom
Policajt k žene napokon vliezol oknom

BRATISLAVA/MARTIN - Člen mestskej polície v Martine Tomáš Machovič sa po práci poriadne odviazal. S kamarátmi sa potúžil alkoholom, vykrikoval a po čase dokonca vytiahol pištoľ. Prišiel do nonstop fastfoodu, zbraňou mieril na predavačku a "zo žartu" jej hrozil smrťou!

"Teta, borovičku," žiadal od staršej predavačky Tomáš. Väčšinu času na ňu mieril zbraňou a nemiestne vtipkoval. "Teta, hovorím Vám pod nátlakom, na*erieš tigra, na*erieš džungľu!"

Po chvíli sa rozhodol, že chce ísť dovnútra obchodu. "Pi*i, hneď mi otvor, lebo ťa za***em," nebral si servítku pred ústa príslušník polície. Ku predavačke vliezol cez okienko a priložil jej pištoľ ku hlave. Poriadne sa pri tom aj s kamarátmi nasmiali. Predavačka sa ku všeobecnému veseliu rozpačito pridala tiež. Čo mala robiť, išlo predsa o mestského policajta.

Áno, od prvého augusta 2010 je naším členom, potvrdil náčelník Jozef Ťapaj. Celú udalosť po zhliadnutí videozáznamu odsúdil. "Aj keď je to „humorne ladené“, ide minimálne o nemiestne správanie, je to neetické. Príslušník MsP si takéto excesy nesmie dovoľovať, a to ani vtedy, keď ide o konanie v rámci osobného voľna, zjavne pod vplyvom alkoholu," uviedol pre Topky.sk. Ako dodal, celú záležitosť prešetrí v súlade so zákonom a príjme príslušné opatrenia.

Video zo šokujuceho incidentu poslal do redakcie čitateľ Peter. Udalosť sa podľa neho stala prednedávnom na pešej zóne v Martine, vedľa budovy Millénia, pri ktorej sú stánky s občerstvením.

Snažili sme sa spojiť aj s hlavným aktérom tejto udalosti. Žiaľ, zatiaľ sa nám to nepodarilo, jeho mobilný telefón bol vypnutý. 

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.



beep_3min
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu