Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia v Bratislave, rýchlik tlačil dodávku 100 metrov!

Zrazené auto s vlakom Zobraziť galériu (3)
Zrazené auto s vlakom

BRATISLAVA – Tragické následky mala zrážka dodávky s rýchlikom, ku ktorej došlo dnes krátko pred 13:00 na železničnom priecestí so svetelnou signalizáciou v Bratislave na Žabom majeri.

Zrážku neprežil vodič (50) dodávky zn. Mercedes. Ten podľa polície pravdepodobne nerešpektoval signalizačné zariadenie. Na mieste zasahovali policajti a záchranárske jednotky. Informáciu o zásahu potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. "Jeden účastník nehody neprežil," uviedla hovorkyňa záchranárov Dominika Šulková.

Rušňovodič aj napriek tomu, že mal použiť rýchlobrzdu a zvukové výstražné znamenia, pre krátku vzdialenosť už zrážke nedokázal zabrániť. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Podľa výpovede jedného z cestujúcich vlak narazil do dodávky v plnej rýchlosti a tlačil ju asi sto metrov, cestujúci vo vlaku neutrpeli žiadne zranenia. Trať by mala byť odstavená až do odstránenia následkov havárie. Po vedľajšej koľaji budú vlaky premávať so zníženou rýchlosťou, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Tragédia v Bratislave, rýchlik
Zobraziť galériu (3)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu