Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Pri Dunaji našli vyplavené telo bez hlavy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vyplavené telo bez hlavy v piatok krátko popoludní objavili lesní robotníci pri obci Bodíky v ťažko prístupnom teréne na brehu Starého Dunaja. Informovala o tom televízia JOJ vo svojej večernej spravodajskej relácii.

Bezhlavý muž stredného veku podľa prvotnej obhliadky mohol byť vo vode niekoľko dní až týždňov. Na sebe mal iba tenisky a značkové hodinky a na jeho tele polícia objavila tetovania mužského prirodzenia, nahej ženy či slova "gay". Vzhľadom na to, že časť tetovaní bola v nemeckom a anglickom jazyku, polícia nevylúčila, že sa pri vyšetrovaní bude musieť spojiť aj s kolegami zo zahraničia.

Ani po prehľadaní okolia sa mužom zákona hlavu objaviť nepodarilo. To, akým spôsobom obeť prišla o hlavu, preukáže až pitva. Televízia Markíza však upozornila, že aj keď polícia nevylučuje cudzie zavinenie, nemuselo ísť o násilnú smrť. "Jedna z možných verzií je aj to, že pri povodniach, ako telo sa točilo v koryte, tak sa mohla zachytiť a odtrhnúť tá hlava," uviedol pre televíziu krajský riaditeľ Policajného zboru v Trnave Imrich Puha.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu