Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trnka Radičovej: Pre SR nič rukolapné neurobila

Dobroslav Trnka
Dobroslav Trnka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kritikou na adresu premiérky Ivety Radičovej nešetril Dobroslav Trnka, ktorý končí vo funkcii generálneho prokurátora.

"Čo spravila táto pani premiérka také rukolapné pre tento národ a také niečo, čo sa dá nahmatať finančne, okrem nejakých výjavov, my budeme lepší, morálni a dobrí. No tak ale to na každej dedine hovorí každý starosta pred voľbami," vytkol Radičovej v rozhovore v TV Markíza pre Televízne noviny.

Trnka pranieroval aj poslancov z OKS, ktorí do parlamentu kandidovali za stranu Most-Híd Petra Zajaca a Ondreja Dostála a tiež Igora Matoviča z hnutia Obyčajní ľudia, ktorý sedí v Národnej rade SR za SaS. Najmä Dostál Trnku v minulosti často kritizoval, napríklad za postup pri vyšetrovaní prípadu bývalej študentky Hedvigy Malinovej. "Toto sú zástupcovia ľudu? Nehnevajte sa na mňa, to je cirkus humberto na kvadrát," vyhlásil pre Markízu Trnka. Podľa jeho slov má vládna koalícia životnosť približne do augusta. Odchádzajúci prokurátor odmietol, že by v niektorom z vyšetrovaných prípadov pochybil. Dodal, že do funkcie by sa rád vrátil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu