Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia už má kameramana, ktorý v Nitre filmoval ženy v kabínkach

BANSKÁ BYSTRICA/NITRA - Polícia už pozná výtržníka, ktorý sa zabával tým, že tajne snímal intímne partie žien v skúšobných kabínkach jedného nitrianskeho obchodného domu. Ide o 25-ročného muža z Nitrianskeho okresu. Krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková pripustila, že mladík možno ani nebude obvinený.

"Nevítaný kameraman" už vypovedal na polícii a vyšetrovateľ momentálne preveruje, či sa dopustil protiprávneho konania, povedala ČTK Čuháková. To, či sa mladý muž prihlásil dobrovoľne, alebo ho polícia predviedla, nechcela komentovať.

"Ďalšie podrobnosti nebudeme zverejňovať. Zatiaľ to vyzerá tak, že mladý muž filmoval ženy z nudy a je možné, že nebude obvinený," povedala hovorkyňa. V prípade obvinenia a odsúdenia by "kameramanovi" hrozili dva roky za mrežami.

Skrytého kameramana odhalila ešte 26. júla zákazníčka v nitrianskom obchodnom dome, keď si skúšala v kabínke plavky. Podozrivá jej bola taška zavesená na dverách kabínky, ktorú niekto zvonka posúval. Keď zákazníčka zistila, že taška má otvor na objektív, vybehla von a od páchateľa, ktorý sa medzitým tváril ako bežný zákazník, získala kazetu aj s nahrávkami. Okrem kabínok obchodov s odevmi nahrával výtržník ženy aj na križovatkách, priechodoch pre chodcov a na kúpaliskách.

Keďže polícia poznala zo zadržanej videonahrávky previnilcovu tvár, vyzvala ho, aby sa dobrovoľne prihlásil a vo veci vypovedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu