Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nazízal im pod sukne!

Tento záber pochádza z pásky neznámeho kameramana.
Tento záber pochádza z pásky neznámeho kameramana.

NITRA - Neuveriteľné! Neznámy muž v uliciach Nitry snímal tajne nastavenou kamerou pod sukňami mladých žien ich intímne partie. Pristihla ho zákazníčka (28) v obchodnom dome Tesco. Ochrankári ho však nezadržali a muž odišiel! Teraz ho hľadá polícia.

Mladá žena si skúšala plavky. „V kabínke si všimla, že zvonku je na dverách zavesená čierna taška, ktorá sa hýbala. Až neskôr si všimla, že je v nej kamera. Hneď jej bolo jasné, že ju niekto nahráva,“ hovorí jej známa. Vystrašená žena vykríkla a vybehla von. Hneď zbadala muža s taškou, ktorý sa tváril, že nakupuje ponožky. Vypýtala si od neho kazetu s nahrávkou. Kým jej ju však s cynickým úsmevom odovzdal, ešte stačil zmazať časť nahrávky.

Žena okamžite oslovila ochrankárov, no tí muža, vysokého asi 170 cm, v bermudách a tričku vojenskej farby, nezadržali! Obsah kazety preveruje polícia. Na páske vidieť, ako chlap na rušnej križovatke nastavil tašku s kamerou pod sukňu dievčiny.

Obete však nahrával aj na tržnici či kúpalisku. Objavili sa i zábery detí, no neznámy muž nezabudol nahrať ani sám seba. „Mladík sa dá na záberoch dobre rozpoznať, takže polícii to určite uľahčí pátranie,“ informovala Renáta Čuháková z nitrianskej polície. Polícia začala stíhanie pre výtržníctvo, páchateľovi hrozia dva roky väzenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu